AJTÓ - ABLAKSZIGETELÉS
THERMO ÜVEGEZÉS

Varga Faipar Kft.

Budapesten és Pest vármegyében vállalunk munkát:

Az ajtók ablakok thermo üvegezési, felújítási és szigetelési pontos költséget és elkészítési határidejét az ingyenes helyszíni felmérés után tudjuk megadni.  Hívhat minket telefon vagy írhat E-mailt is. Köszönjük bizalmát.

Varga Zsolt  asztalos, ügyvezető igazgató

Telelfon:  06 (30) 873-8547

Hétfőtől -Péntekig reggel 7:00-tól este 19-00-ig 

E-mail cím:  vargafaipar@gmail.com

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS ÁRAJÁNLAT

Kérjük az E-mailben írja be a telefonszámát, hogy tudjuk a részletekről beszélni és hogy melyik BUDAPESTI kerületben vagy településen van az ajtó, ablak.

A telefont Varga Zsolt fogja felvenni vagy ha elfoglalt vagy asztalos gépeken dolgozik akkor később vissza hívja Önt. Köszönjük 

Cégnév: Varga Faipar Kft

Székhely Cím:

2364 Ócsa, Bem József Utca 8.

Adószám: 27822023-2-13

Szerverüzemeltetés: Mhosting 

VARGA ZSOLT ASZTALOS  VARGA FAIPAR KFT ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓJA 

Legyen Ön is elégedett megrendelőnk.

Legyen Ön is elégedett megrendelőnk.

 

KATEDRÁL ÜVEGEK:

Katedrál üvegeknek hívjuk az olyan üvegtípusokat, ami betekintés gátlós mintával van gyártva,  fényt beengedi de nem látni be helységbe. 

Az egyedileg gyártott katedrál thermo üvegeket általában, bejárati ajtókba, fürdőszoba, lichthof ablakba vagy beltéri ajtókba szoktuk beépíteni ahol fontos hogy ne lássanak be.

Bármilyen tipusú mintájú katedrál thermo üveget tudunk gyártani és beépíteni a régi szárnyba.

KATEDRÁL ÜVEG MINTÁK, TIPUSOK A KÖVETKEZŐK:

A legjobban ismert katedrál üveg a TEJ ÜVEG vagyis szaknyelven, savmart, homok fújt üveg.

Másik ismert katedrál üveg a Diamant gyémánt nevű katedrál üveg aminek a mintája egyezik meg a legjobban a Budapest nagypolgári bejárati ajtókba lévő 120 éves  üvegekre. Nagyon szépen csillog az üveg és beereszti a fényt de a szomszéd nem lát be.

A régi szárnyba bármilyen íves thermo üveget tudunk gyártani amihez hajlítunk különleges fából üveg szegező fa lécet.

VÁLASZTHATÓ KATERDÁL ÜVEG MINTÁKAT SZEMÉLYESEN IS MEGTEKINTHETI AZ ASZTALOS MŰHELYÜNKBEN:

1.
2.
3. sor
4. sor
5. sor
6. sor
7. sor
8. sor
9. sor bronz üveg fénygátlós
10. sor: szines katedrál üvegek

MŰEMLÉK GERÉBTOKOS BEJÁRATI AJTÓ VAGY ABLAK MINTÁJA SZERINT GYÁRTUNK , ALKOTUNK  TIFFANY ÜVEGET IS.

 

Kedves Érdeklődő!

Miért érdemes minket választani a műemlék, vagy normál gerébtokos ajtó és ablakszigetelés, thermo üveg beépítés, valamint az asztalos munkák terén?

1. **Tapasztalat és szakértelem:** Cégünk büszkélkedhet évtizedre visszatekintő tapasztalattal a műemlék gerébtokos ajtók és ablakok restaurálásában és szigetelésében. Szakértőink rendelkeznek a műemlék épületek sajátosságaival és kihívásaival.

2. **Minőségi anyagok és munkavégzés:** Projektjeink során kizárólag kiváló minőségű anyagokat és eszközöket használunk, hogy biztosítsuk a tartósságot és a kiváló teljesítményt. Szakembereink precízen és gondosan dolgoznak.

3. **Energiatakarékosság:** A thermo üveg beépítése révén javítjuk az épület hőszigetelését, csökkentve az energiaköltségeket, ami hosszú távon pénzmegtakarítást jelent.

4. **Műemlék megőrzése:** Fontosnak tartjuk a műemlék épületek kulturális és történelmi értékeinek megőrzését. Munkáink során minden erőfeszítést megteszünk az eredeti stílus és karakter megtartása érdekében.

5. **Ügyfélközpontúság:** Ügyfeleink elégedettsége az elsődleges szempont számunkra. Rugalmasan kezeljük az igényeket és az időbeosztást, hogy megfeleljünk az Ön igényeinek és haladjunk a projektben.

6. **Referenciák és elégedett ügyfelek:** Számos elégedett ügyféllel büszkélkedünk, akik az évek során minket választottak. Az általunk végzett munka és elégedett ügyfeleink referenciaként szolgálhatnak.

Ha műemlék gerébtokos ajtók és ablakok szigetelésére, valamint thermo üveg beépítésére van szüksége, ne habozzon velünk kapcsolatba lépni. Szívesen segítünk megőrizni és fejleszteni épülete hőszigetelését és megjelenését.

Várjuk hívását vagy e-mailjét, hogy együtt dolgozhassunk az Ön projektjén!

Üdvözlettel: Varga Faipar Kft

Kérjen ingyenes helyszíni felmérést az ablakokkal és ajtókkal kapcsolatban a jobb szigetelés miatt. Emilben vagy telefonon. Köszönjük bizalmát

Varga Faipar Kft.

Varga Zsolt Asztalos ajtó, ablakszakértő

Tel: 06 (30) 873-8547

E-mail: vargafaipar@gmail.com

Székhely Cím:

2364 Ócsa, Bem József Utca 8.

Adószám: 27822023-2-13

Szerverüzemeltetés: Mhosting