AJTÓ - ABLAKSZIGETELÉS
THERMO ÜVEGEZÉS

EGYEDI MÉRETEBEN, BONTÁSSAL ÉS BEÉPÍTÉSSEL EGYÜTT VÉGEZZÜK EL AZ AJTÓ ABLAKCSERÉT OTTHONÁBAN

A szakszerű nyílászáró gyártás és a beépítés nagyon fontos.
7 hosszú és vastag tokrögzítő csavarokat fúrunk a tokba hogy ne a PURHAB tartsa az ablakot.
Ha egy nyílászáró nincs 7 ponton csavarral rögzítve huzatos lesz a tok körül mert a PURHAB a súly miatt zsugorodik és puha lesz.

Varga Faipar asztalos szakértelemmel és rengeteg referencia munka tapasztalattal végzi el a nyílászáró cserét.
Bármilyen egyedi méretben és színben vállalunk GEALAN 6 légkamrás műanyag vagy Borovi fenyőből készült fa ablak beépítést.
2-3 rétegű melegléces, low-e, ARG hőszigetelet thermo üveggel.

Fa szerkezet:

A 68 mm szelvényvastagságú nyílászáróinkat alapesetben hossztoldott, I. osztályú állóévgyűrűs borovi fenyőből készítjük. Igény szerint hossztoldásmentes borovifenyőből, lucfenyőből, vörösfenyőből, merantiból, és tölgyfáből is készítünk nyílászárót.

Üveg:

A 68 mm szelvényvastagságú nyílászáróinkba alapesetben 4mm float-16mm argon-4 mm low-e szerkezetű üveget teszünk,aminek a hőátbocsájtási tényezője Ug=1,0. Igény szerint bármilyen katedrál, biztonsági, vagy hangszigetelő üveggel készítjük a nyílászárókat.A 68 mm vastag nyílászárókat gyártjuk még 3 rétegű üveggel is 4mm low-e – 10mm argon 4mm float – 10mm argon- 4mm low-e szerkezetben,melynek hőátbocsájtási tényezője Ug=0.8.

Felületkezelés:

Nyílászáróinkat Milesi vizesbázisú lazúrrendszerrel felületkezeljük, 4 rétegben.

Vasalat:

Alapesetben Siegenia vasalattal szereljük a nyílászáróinkat, de igény szerint bármilyen más típusú ( Roto ) vasalattal is készítjük.

Fa bejárati ajtók. Önnek melyik tetszik?